We zijn een onafhankelijk en professioneel pensioenadvieskantoor, dat echt met haar klanten meedenkt en pro-actief handelt. De pensioenwereld blijft veranderen en wet- en regelgeving worden bijna jaarlijks aangepast, waardoor de pensioenregelingen weer onder de loep genomen moeten worden. Hierbij is gespecialiseerd pensioenadvies onontbeerlijk geworden.

JA Pensioen is gespecialiseerd in advies, beheer en communicatie van collectieve pensioenregelingen van werknemers én de pensioenvoorziening voor de directeur-grootaandeelhouder (DGA).

Wij ontzorgen relaties op pensioengebied onder het motto ‘’u uw werk, wij uw pensioen’’. We merken dat het een verademing is dat we de lastige pensioenmaterie in begrijpelijke taal uitleggen. Deze niet alledaagse problematiek helder en inzichtelijk maken. Ons online administratiesysteem draagt hieraan bij en geeft de werkgever en werknemer informatie, inzicht en overzicht in de pensioenregeling.

Wij staan voor een onafhankelijke begeleiding van werkgevers en werknemers en bieden deskundige maatoplossingen. We werken uitsluitend op uurtarief of vaste fee. Er zijn totaal geen verplichtingen om met bepaalde pensioenuitvoerders samen te werken en we zijn hierdoor vrij in de advisering. Dit betekent voor u als klant een extra waarborg met betrekking tot de onafhankelijkheid.