JA Pensioen geeft deskundig en passend advies met betrekking tot de pensioenregeling voor uw werknemers of uzelf als directeur-grootaandeelhouder (DGA).

JA Pensioen is gespecialiseerd in het adviseren en informeren over (collectieve) pensioenregelingen. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen en voldoen aan alle eisen van de Autoriteit Financiële Markten om pensioenregelingen (en aanverwante producten) te mogen adviseren. Vanwege deze specialisatie zijn wij een geschikte partner voor werkgever, werknemer(organisaties), DGA en de zakelijke professional, zoals de accountant en assurantietussenpersoon.

U heeft als werkgever een pensioenregeling die aan uw wensen en budget voldoet. Hierbij waarborgen wij een volledige en vlekkeloze administratie.

Door middel van duidelijke, heldere communicatie en een online beheersysteem zorgen wij ervoor dat uw werknemers de pensioenregeling waarderen. Uw werknemers hebben duidelijke informatie, overzicht en inzicht in hun inkomen voor nu en later, bij overlijden en bij arbeidsongeschiktheid.