De Nederlandse overheid stelt u met het WFT-pensioenregister wellicht voor een moeilijke strategische keuze. U wilt uw (bestaande) klanten blijven bedienen en voorzien van gedegen advies op pensioengebied,maar het behalen van het vereiste WFT-pensioendiploma is voor u wellicht geen optie en/of u bent niet dagelijks bezig met de pensioenmaterie. Door het uitbesteden van pensioenadvies, -beheer en -communicatie aan JA Pensioen kunt u zich zorgeloos richten op uw kernactiviteiten. JA Pensioen houdt zich uitsluitend bezig met pensioenadvisering. Voor overige zaken verwijzen wij de werkgever of de werknemer graag naar u door.

Nadat het pensioencontract tot stand is gekomen tussen de werkgever en de pensioenuitvoerder is de implementatie en grip op het uiteindelijke beheer van de pensioenregeling uitermate belangrijk.

Met behulp van een online administratiesysteem beheren wij de pensioenregeling en zorgen wij voor overzicht en verlaging van de administratieve last voor de werkgever. Tevens zorgt dit online administratiesysteem voor een toename van het pensioenbewustzijn van de werknemer. Ondanks dat de overige employee benefits oplossingen van de werkgever niet via onze bemiddeling lopen, kunnen deze wel in het online administratiesysteem worden opgenomen, zodat de werkgever het totaaloverzicht heeft.

Samen met u kunnen wij ervoor zorgen dat deskundig advies gegeven wordt en er grip is op het beheer van de pensioenregeling. U behoudt klantenbinding én de regie en u biedt uw klanten een volledig dienstenpakket.

Waarom JA Pensioen?

  • – wij adviseren en beheren uitsluitend pensioenregelingen;
  • – u behoudt de klant voor alle overige verzekeringen;
  • – u behoudt de regie;
  • – uw klant behoudt het volledig dienstenpakket;
  • – middels een overeenkomst ligt samenwerking eenduidig vast.